Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
10-11-2008  

Vriezenvener verdacht van steekpartij Koornmarkt

 

ALMELO - Na een ruzie is bij een steekpartij in het centrum van Almelo een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer, een 26-jarige man uit Enschede, werd zaterdagochtend rond 03.00 uur neergestoken op de Koornmarkt. Toen de politie ter plaatse arriveerde, zat het slachtoffer op een bankje. Hij had meerdere bloedvlekken op zijn shirt rondom zijn buik. Direct hierop heeft een ambulance het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht waar de man direct is behandeld en is hij nu buiten levensgevaar. In het ziekenhuis bleek dat hij in zijn buik was gestoken. Hij had ook een gebroken rib.
De politie in Almelo heeft in de dezelfde nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden in verband met een steekpartij. Na de steekpartij is de politie in het centrum van Almelo een grootschalig onderzoek gestart. Naar aanleiding van dit onderzoek en mede dankzij hulp van getuigen heeft de politie een verdachte aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Vriezenveen. De verdachte is voor nader onderzoek in verzekering gesteld. Dit omdat hij verdacht wordt van zware mishandeling met een steekwapen. Het motief van de ruzie en de steekpartij is nog niet duidelijk.
Uit onderzoek in naar voren gekomen dat de dader samen met nog twee andere personen, voor de steekpartij, in de galerij hebben gelopen. De twee nog onbekende personen hebben de steekpartij gezien en de politie is opzoek naar deze twee getuigen. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie, afdeling Almelo, 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Archief
Terug naar vorige pagina