Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
14-05-2019  

200 senioren samen aan de dis in het Theaterhotel

 

ALMELO – Tweehonderd alleenstaande en eenzamere Almelose ouderen hebben een uitnodiging ontvangen om zaterdag 18 mei te worden verwend tijdens een gezamenlijk diner in het Theaterhotel. Het moet een grote verwendag worden deze eerste editie van de Grote Almelose Ouderendag, een dag om niet te vergeten waarbij de senioren naast de verwennerij zo ook in het zonnetje worden gezet.

Voor de organisatie tekent de Serviceclub 41. Leden van de serviceclub hebben het Almelose bedrijfsleven benaderd voor een glimlachdonatie van 41 euro per uitgenodigde deelnemer.  Meer mocht uiteraard ook. Mede dankzij hoofdsponsor Thuisgenoten, de stichting Zinderen en de medewerking van het Theaterhotel konden 200 eenzame ouderen worden uitgenodigd, zijnde het maximum in de zaal.
Daarmee is het nog niet gedaan, want dankzij de hoge opbrengst en de zelfwerkzaamheid van leden en ‘aanhang’ van Serviceclub 41 kan ook nog een behoorlijk bedrag gespendeerd worden voor de aanleg van een dierenverblijf en een kinderspeelplaats in de binnentuin van verpleeghuis Eugeria. Temeer daar dieren (en kinderen) een goede invloed hebben op het welzijn van ouderen.
Met dank dus aan vele sponsoren en organisatie al had woordvoerder Jaap Besteman liever nog meer ouderen een dag willen verwennen. In ieder geval werd al wel geopperd dat volgend jaar een tweede editie van de Grote Almelose Ouderendag volgt.

Archief
Terug naar vorige pagina