Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-05-2019  

Statige herenhuizen aan de Ootmarsumsestraat

 

ALMELO – Op het al jaren braakliggende terrein van voormalig eigenaar Aws Beter Wonen tussen de Winkelsteeg en de Sluiskade ZZ gaat bouwbedrijf Dura Vermeer 13 statige en luxe herenhuizen bouwen passend bij de tegenoverliggende oudere herenhuizen van rond 1900. De nieuwe luxe herenhuizen worden gebouwd volgens de kromming van de straat zodat ter plekke een fraai stadsbeeld ontstaat.  Beter Wonen kon en wilde deze bouw niet realiseren binnen de kaders van de sociale woningbouw maar stelde wel dit kwaliteitsbeeld als voorwaarde bij de verkoop van de bouwkavel.

Parkeren en energielabel
De fraaie herenhuizen met energielabel A worden gasloos gebouwd en voorzien van warmtepomp en krijgen elk twee parkeerplaatsen bereikbaar via de achterzijde. Dura Vermeer biedt kopers de mogelijkheid tot uitbouw al dan niet voorzien van schuifpui aan de achterzijde en tevens indelingsopties en meerdere keuzes  ten aanzien van keuken, sanitair en badkamer.

Makelaar
Weusthuis Makelaardij uit Tubbergen is de bemiddelende makelaar waar geïnteresseerden meer informatie kan verkrijgen (www.weusthuismakelaardij.nl ). De bouw valt onder de SWK Garantie- en Waarborgregeling  en gaat starten zodra 70 procent is verkocht. De bouw neemt een periode van 12 maanden in beslag. Meer info: https://www.de13heeren.nl/#!/plan 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina