Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
01-11-2017  

Nomineer je Almelose sporthelden

 

ALMELO - Wie ontvangt de titel ‘beste sporter van Almelo’? Op 26 januari 2018 staat de Almelose sport in de schijnwerpers, tijdens de Sportverkiezing 2017 in de topsporthal van de IISPA. Sportbedrijf Almelo biedt samen met Tubantia de Almelose sporthelden, die in het jaar 2017 een topprestatie hebben geleverd, een mooi podium. De Sportverkiezing biedt een podium aan de sportman,   -vrouw, -ploeg, -talent en de beste aangepaste sporter. Ook het Sportstimuleringsproject van het jaar 2017 wordt op 26 januari 2018 weer verkozen. Een feest voor de Almelose sport!

Almelose helden nomineren

Ken jij een Almelose Sportheld in één van de genoemde categorieën? Meld hem, haar of de ploeg voor 22 december 2017 aan. Iedereen kan zijn of haar eigen sportheld aanmelden via www.sportbedrijfalmelo.nl/sportverkiezing. Dit gaat heel makkelijk via een kort aanmeldformulier. Aanmelden kan van 1 november tot 22 december. Via www.twitter.com/SportheldAlmelo kunnen de ontwikkelingen en updates rond de Sportverkiezing in de gaten gehouden worden.

Criteria
Aan het nomineren zijn enkele criteria verbonden. De sporter moet de sportieve prestatie tussen 1 januari 2017 en 22 december 2017 behaald hebben. De genomineerden moeten daarnaast in Almelo wonen of lid zijn van een Almelose sportvereniging of topsportorganisatie.

Gratis toegang
De toegang op 26 januari 2018 is geheel gratis en iedereen is welkom!

Archief
Terug naar vorige pagina