Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
08-09-2017  

Google Premier Partner Award 2017 voor Adwise

 

DUBLIN/ALMELO – Gisteravond werden de Google Premier Partner Awards 2017 uitgereikt. Digital agency Adwise – Your Digital Brain uit Almelo heeft een prestigieuze award in ontvangst mogen nemen. Adwise heeft de eerste plaats in de categorie: Display Innovation behaald. De case is nu in de race voor de ‘Global Awards’ in New York op 28 september 2017.
De awards erkennen de prestaties van de beste digital marketingbureaus in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika (EMEA). In totaal hebben er 2.000 agencies ruim 5.000 cases ingestuurd, verdeeld over zes categorieën. De winnaars van deze categorieën zijn tijdens de prijsuitreiking in Dublin per categorie bekend gemaakt. Thijs Wolbers, Business Consultant E-commerce bij Adwise reageert vol passie en enthousiasme: “We zijn super trots dat wij deze Award hebben gewonnen. Het is een Oscar binnen ons vakgebied!”

Erkenning van innovatie door Google

De award werd behaald met een case voor Kees Smit Tuinmeubelen. Door slimme toepassingen binnen Display Advertising, behaalde Adwise indrukwekkende resultaten. “Bij een snel veranderende markt en toenemende concurrentie, zoek je een organisatie die slimme dingen doet, waarmee je onderscheidend blijft. Deze bekroning is een bevestiging van de prestaties van ons hele team én de kwalitatieve samenwerking met Adwise” (Mitchel Oude Nijhuis E-commerce & Marketing Director). De innovatieve technieken resulteerden in een succescase waar zelfs Google trots op is.

De award-winnende case

Mensen zijn tegenwoordig op verschillende devices, locaties en tijden online actief. Adwise ontwikkelde een oplossing die zorgt voor het tonen van het juiste bericht, op het juiste moment. Deze oplossing samen met goede meetbaarheid, geeft accurate weergave van de resultaten. “Door deze aanpak zijn indrukwekkende resultaten gerealiseerd, die nu ook zijn erkent door Google” aldus Tom ter Horst, Digital Strategist bij Adwise.

Over Google Premier Partner Awards
De Premier Partner badge van Google geeft aan dat een agency wordt erkend als een Google Partner. Deze status laat zien dat de organisatie kwalitatief goede resultaten behaalt voor de opdrachtgevers en dat zij meerdere gecertificeerde specialisten in dienst heeft. Om de best presterende Premier Partners te erkennen voor de indrukwekkende cases en resultaten heeft Google de Premier Partner Awards in het leven geroepen. 

Archief
Terug naar vorige pagina