Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
08-04-2017  

Coureur op de vlucht na omverrijden lantaarnpaal

 

ALMELO – Een ‘scheurende’ automobilist heeft vanavond in de Nieuwstraat voor brokken gezorgd. Bij de oekaze werden een lantaarnpaal en en richtingbord in de middengeleider omver gereden. Volgens omstanders reed de coureur daarna  met zijn flink beschadigde auto achteruit om via de Rohofstraat van het plaats delict te verdwijnen. De politie zoekt getuigen. Tips zijn welkom via 0900-8844.

Update:
Almelo – Zaterdag 8 april omstreeks 21.40 uur vond er een aanrijding plaats op de Nieuwstraat in Almelo. Een nog onbekende automobilist schampte daar een fietsster, begon te slingeren, en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De automobilist reed echter direct door zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De fietsster raakte gelukkig niet gewond.
Volgens een getuige ging het om een zwarte auto, mogelijk Mercedes in een Sedan uitvoering. In de auto zaten een man en een vrouw. De man zou de bestuurder van de auto geweest zijn. Er is een summier signalement beschikbaar.
– Circa 30 jaar oud
– Stevig postuur
– Opvallend brede kaak/hoofdlijn
– Kort donker kapsel
De politie verzoek getuigen om zich te melden via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem. Ook als u ergens een soortgelijke auto ziet staan met veel schade wordt u verzocht om contact met de politie op te nemen. De auto is weggereden in de richting van de Rohofstraat.


Foto: Alwin Winkel Fotografie

Archief
Terug naar vorige pagina