Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
17-03-2017  

Feest bij 1 jaar Giant Store Almelo

 

ALMELO – Het is op dinsdag 21 maart precies een jaar geleden dat vader en zoon Hendri en Jeffrey Eenkhoorn hun fietsenwinkel aan de Vriezenveensestraat 74 ombouwden tot een exclusieve Giant Store met een breed Giant assortiment in fietsen en fietskleding, eerlijk advies en een unieke winkelbeleving. Dat éénjarig bestaan van Giant Store Almelo gaat niet ongemerkt voorbij en is reden voor een feestje op de verjaardag van ’s morgens 09.00 uur tot ‘s avonds 20.00 uur.  Voor iedere bezoeker is er een hapje en drankje, krijgen kopers gratis een taart, krijgen alle betalende klanten van een fiets een waardebon voor een gratis onderhoudsbeurt t.w.v. 40 euro en wordt er op deze verjaardag 20 procent korting gegeven op alles wat u koopt.

Het assortiment van Giant Store Almelo biedt een brede keuze aan modellen zodat elke fietsliefhebber kan slagen en de kwaliteit is uitstekend. Niet voor niets geeft Giant levenslange garantie op het frame. Wat u ook kunt verwachten van de Giant Store winkel, die bijna 100% nieuwe Giant producten verkoopt, is dat er ook altijd een ruim assortiment van alle modellen op voorraad staan. U kunt een product dus goed bekijken, voelen en mogelijk een proefrit maken met de fiets naar uw keuze.
Voor elektrische-, stads-, tour- race-, atb en tweedehands fietsen kunt u eveneens bij Giant Store Almelo terecht. Daarnaast hebben zij een kledinglijn van Giant en Agu, schoenen, accessoires, enz.
Bovendien heeft Giant Store Almelo een gratis haal- en brengservice van 3 rondes per dag. Wordt uw fiets gehaald tussen 09 tot 10.00 uur, dan wordt hij tussen 13 en 14.00 uur terug gebracht. De derde dagronde is tussen 17 en 18.00 uur. De fietsreparatieservice is voor elk merk.

Archief
Terug naar vorige pagina