Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
05-03-2017  

Geiser defect, vrouw onwel

 

ALMELO – Politie, brandweer en ambulancepersoneel werd het afgelopen weekend ingezet bij diverse gebeurtenissen. Zo geraakte een vrouw onwel in een huis aan de Tollenstraat door een defecte geiser. Ingezet ambulancepersoneel gaf eerste hulp maar de bewoonster hoefde niet naar het ziekenhuis. Wel werd een installateur ingeschakeld om de defecte geiser te repareren.

Aan de Nieuwstraat vloog zondagmorgen een auto uit de bocht. De auto kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto. Door de botsing werden ook twee andere geparkeerde auto’s beschadigd. De politie doet onderzoek naar de aanleiding van het ongeval.

In de nacht van zaterdag op zondag werd een overstekende fietser op de Burgemeester Raveslootsingel aangereden door een automobilist. De fietser ging per ambulance naar het ziekenhuis. De fiets was aan gort en de auto licht beschadigd. De bestuurder van de auto kreeg een rijverbod voor vier uur opgelegd.

In dezelfde nacht kreeg ook een eetcafé aan de Catharina van Renneslaan ongenood bezoek. De poliie zoekt getuigen omdat een week eerder ook al bij een cafetaria in hetzelfde winkelcentrum werd ingebroken.

Archief
Terug naar vorige pagina