Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
10-02-2017  

109 boodschappenpakketten voor Leger des Heils

 

ALMELO - Plus Cornelis in het Heracles stadion en het Leger des Heils korps Almelo kwamen samen in actie om klanten de spaarzegels te laten doneren voor het boodschappenpakket.‘ Wij willen de klanten die niet willen sparen maar wel de zegeltjes krijgen de mogelijkheid bieden om voor een ander te sparen, zo helpen we elkaar en onze medemens’ aldus luitenant Ton Mostert van het Leger des Heils.
En er is in grote getale gespaard want de uiteindelijke telling laat 109 gedoneerde pakketten zien!
Een prachtig resultaat waarmee we vele gezinnen van dienst kunnen zijn!
Naast de spaarzegels is er ook veel contant geld gedoneerd. Dit bedrag komt ook geheel ten goed aan onze sociale en geestelijke projecten!
Dat er met de kerstdagen en de feestdagen extra aan onze medemens gedacht wordt is prachtig, maar het houdt niet na december op. De hulpvraag gaat door en ook tussen de feestdagen door willen en moeten wij er voor onze medemens zijn.
Ook in 2017 zal er een groter beroep op de hulpverlening worden gedaan. De hulpverlening naar gezinnen, jongeren en ouderen neemt alleen maar toe en daarom is het goed dat we samen met elkaar in Almelo hieraan een positief steentje kunnen bijdragen. Het Leger des Heils in Almelo is Plus Cornelis dankbaar dat zij onmiddellijk hun medewerking verleende om in de winkelhal de spaarbus neer te mogen zetten. In de bus werden naast de spaarzegels ook geldbedragen gedoneerd alsmede vele positieve briefjes waarop men de waardering uitsprak van deze samenwerkende actie. Bedrijfsleider Ferdy van Savoyen: “Dankzij deze spaaractie hebben wij samen een praktische invulling mogen geven aan de slogan van het Leger ‘Samenleven doe je dus niet alleen!”

Archief
Terug naar vorige pagina