Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
26-01-2017  

EMS behaalde Nadcap-erkenning

 

ALMELO – Het engineeringsbedrijf EMS in Almelo, specialist in warmtebehandeling en vacuüm-hardsoldeerdiensten voor de lucht- en ruimtevaartindustrie heeft een succesvolle accreditatie door Nadcap behaald. Deze accreditatie geeft klanten uit de luchtvaartindustrie een onafhankelijk en betrouwbaar bewijs dat EMS werkt volgens de hoogste mondiale normen voor deze processen.

40 jaar ervaring
"Onze klanten vertrouwen op de 40 jaar ervaring die EMS heeft op het gebied van geavanceerde warmtebehandeling en vacuüm-hardsolderen", legt de Managing Director van EMS, Pieter Folkers, uit. "We hebben zowel vacuüm- als atmosferische ovens en bieden een compleet portfolio aan warmtebehandelingen en hardsoldeermogelijkheden voor zeer verschillende componenten, die voldoen aan de eisen van onze klanten. De onafhankelijke accreditatie van Nadcap geeft blijk van ons vermogen om op een gecontroleerde en voorspelbare manier geavanceerde product- en proceseisen te vervullen".
Vorig jaar behaalde EMS  tevens de EN 9100-certificering voor "hardsolderen en warmtebehandeling van onderdelen voor de luchtvaart". EMS levert producten en diensten aan zeer uiteenlopende sectoren, waaronder lucht- en ruimtevaart, auto-industrie, halfgeleiderindustrie en medische toepassingen.
EMS heeft ook een vestiging in het Duitse Julich.

Archief
Terug naar vorige pagina