Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
02-01-2017  

Asito viert 65-jarig bestaan in stadion

 

ALMELO – Schoonmaakbedrijf Asito, hoofdsponsor van Heracles Almelo, heeft vandaag in het Polman Stadion haar 65-jarig bestaan gevierd. Op de dag af begon Joop van Riemsdijk 65 jaar geleden zijn schoonmaakbedrijf bedrijf ‘Alle Stof In Twente Opruimen’ en inmiddels telt Asito ruim 10.000 werknemers met tal van vestigingen in het hele land. De oud- militair Van Riemsdijk was sinds zijn jeugd al een fervent supporter van Heracles en liet dat sindsdien ook blijken door de club in al die jaren te ondersteunen zoals de ‘Erven’ van Riemsdijk dat nog steeds doet. Nu zelfs als hoofdsponsor na het afhaken van het verkochte Royal TenCate als hoofdsponsor.
Alle jarigen in de eerste week van januari waren voor een jubileumfeestje uitgenodigd en daar kwam een honderdtal jarigen op af die werden getrakteerd op koffie met wat lekkers en een herinneringscadeautje.
Het jubilerende Asito werd op haar beurt verrast door algemeen directeur Nico-Jan Hoogma en commercieel directeur Rob Toussaint van Heracles Almelo die de directie van Asito een fotocollage in de vorm van het speciale jubileumlogo van het bedrijf overhandigden.
Alle feestvierders gingen tezamen ook nog op de foto op de besneeuwde grasmat in het stadion.

Asito is onderdeel van de ADG Dienstengroep dat met in totaal 40.000 werknemers tot de grootste werkgevers van ons land behoort. De ADG Dienstengroep is nog steeds een familiebedrijf en eigendom van Monique van Riemsdijk, dochter van de overleden oprichter.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina