Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
05-12-2016  

Kleiner en groter leed, politie zoekt getuigen

 

ALMELO – In het weekend viel weer kleineren groter leed te bespeuren. Aan het Radboud ontstond brand in de keuken door kortsluiting in de elektrische frituurpan. De brandweer  kon grotere schade voorkomen.

Twee 18-jarige stadgenoten werden zaterdagnacht rond 04.00 uur opgepakt omdat men een 27-jarige stapper uit Zwolle had mishandeld bij het uitgaansgebied aan de Grotestraat. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis en de daders gingen de cel in in het arrestantencomplex te Borne.

Vrijdagavond werd een 36-jarige stadgenoot in zijn huis gearresteerd wegen het in brand steken van een geparkeerde auto aan de Constantijn Huygenstraat. De auto ging door de brand vanzelf rijden en botste tegen een andere geparkeerde auto die ook in brand geraakte. De vermoedelijke dader werd wegens brandstichting, bedreiging en vernieling opgesloten in het arrestantencomplex te Borne. Hij wordt nog deze week voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De beroving van een handtas had voor een 79-jarige vrouw ernstige gevolgen. Zij liep zaterdagmiddag aan de Ootmarsumsestraat een hersenkneuzing op toen zij door vermoedelijk twee daders op een scooter van de fiets werd getrokken. Een duidelijk signalement ontbreekt. Reden voor de politie om via twitter een getuigenoproep te doen. Tips zijn welkom via 0900-8844.

Archief
Terug naar vorige pagina