Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
23-10-2016  

Ruiterdagen schenkt nieuwe koets Gravenruiters


Als passagiers in de 'bak' reden Henk Bolk (zittend) en Ruiterdagen-voorzitter Riƫl Klumper (staand) de hal van het Twents Hippisch Centrum binnen met de nieuwe koets voor de Gravenruiters, de paardensportvereniging voor mensen met een beperking.
 

ALMELO – De collecte  tijdens de kerkdienst van de jubileumeditie in juni jl. van de 50e Almelose Ruiterdagen, de stichting zelf en een groep sponsoren hebben voldoende geld opgebracht om De Gravenruiters voor gehandicapten een nieuwe koets te overhandigen. De koets is geschikt voor één rolstoelplek op de bok en extra plek voor mensen met een handicap die evenwichtig moeten kunnen zitten tijdens rondritten die de Gravenruiters wekelijks houdt.
Vrijdag werd de nieuwe koets officieel overhandigd door stichtingsvoorzitter Riël Klumper namens de Almelose Ruiterdagen en de heer Henk Bolk namens de groep sponsoren (Transport bedrijf Bolk, Container Terminal Twente, Nijhof Wassink BV,  Transport bedrijf van Opijnen, KARA Energy Systems en Brandstofstation Sluitersveld ), die het benodigde bedrag rond maakten.
Gravenruiters-lid Sascha Lambregts-Franken hield een emotioneel betoog uit dank namens alle Gravenruiters en ook namens haar zelf omdat zij door een handicap haar geliefde paardensport niet meer kon uitvoeren en nu doormiddel van deze koets toch weer van paarden kan gaan genieten.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina