Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
09-10-2016  

Lichaam gevonden in woning De Ruyterstraat

 

ALMELO – De politie werd zondagavond gealarmeerd voor bezoek aan een woning aan De Ruyterstraat in de wijk Sluitersveld. Aangekomen trof de politie de 29-jarige bewoner en het lichaam van een dode vrouw. Op basis van het eerste onderzoek werd de bewoner aangehouden en werd ook een auto in beslag genomen.
De dode vrouw zou een vriendin zijn van de bewoner, zo melden buren. De politie onderzoekt de rol van de bewoner maar geeft nog geen identiteit vrij van de dode.

Update: 10-1--2016
Ook maandagmorgen was de technische recherche nog volop bezig met het sporenonderzoek in de woning. Het buurtonderzoek is nagenoeg afgerond. De politie verwacht pas in de loop van dinsdag de identiteit van de dode vrouw te kunnen vrijgeven.

Update: 11-10-2016
De politie heeft de identiteit van de dode bekend gemaakt. Het betreft de 29-jarige Ribanna van Montfoort, volgens omwonenden de vriendin van de bewoner. De politie gaat uit van een misdrijf. Volgens omwonenden klonk er zondagavond iets voor negen uur een luide knal, hetgeen er op  duid dat het slachtoffer mogelijk door een pistoolschot om het leven is gekomen. De bewoner van het huis aan De Ruyterstraat zit nog vast.

Archief
Terug naar vorige pagina