Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
28-04-2016  

Nominatie Kees Smit - Thuiswinkel Award 2016

 

ALMELO – Na de winst in 2015 is Kees Smit Tuinmeubelen ook dit jaar genomineerd voor de Meet Magento Award 2016 in de categorie ‘Magento Community’ betreffende de online verkoopsite van Kees Smit met vestigingen in Almelo en Amersfoort. 
De vernieuwde verkoopsite ziet er niet alleen verfrissend uit maar heeft naast de sfeerbeleving ook  allerlei extra functionaliteiten en gemakken voor de consument.
Kees Smit Tuinmeubelen e-commerce manager Mitchel Oude Nijhuis is maar wat blij met de nominatie; ‘Samen met het digital marketingbureau Adwise is er hard gewerkt om de website te verbeteren en van extra gemakken te voorzien. De nominatie zien wij als groot compliment voor de energie en tijd die wij hebben gestoken in de nieuwe website en wij hopen dat de consument dat eveneens zo ervaart. ’
De vakjury van Magento Award nomineerde de online Thuiswinkel van Kees Smit Tuinmeubelen, maar het laatste woord is aan de consument, dat via de site www.keessmit.nl haar stem kan uitbrengen.  Tijdens de tweede dag van Meet Magento op 13 mei 2016 worden de winnaars bekend gemaakt.

Archief
Terug naar vorige pagina