Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
26-04-2016  

Huttenland dit jaar op Indiƫterrein

 

ALMELO – Sinds jaar en dag werd het timmer- en zaagfestijn voor kinderen Huttenland in de zomervakantie gehouden aan de Veenelanden in de wijk Schelfhorst. Vorig jaar was dat, naar nu blijkt, éénmalig op het toekomstige terrein van Doe het zelf - Hornbach aan de Bornerbroeksestraat. Op zich best succesvol maar toch met veel minder deelnemers dan op de Schelfhorst gebruikelijk was.
Toch zoekt organisator Scoop Welzijn naar een plek die voor alle kinderen in de stad goed bereikbaar is. Dat lijkt men voor dit jaar gevonden te hebben op het voormalige Indiëcomplex aan de Kolthofsingel/Burgemeester Schneiderssingel waar projectontwikkelaar Ter Steege een fraai binnenstedelijk woongebied realiseert.
De timmermannen en –vrouwen in de dop kunnen zich daar van 8 augustus tot 24 augustus uitleven met het thema sport. Uiteraard worden er ook andere leuke activiteiten georganiseerd.
Voor de organisatie en begeleiding van Huttenland is Scoop Welzijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor toezicht en een helpend handje voor de jeugdige ‘bouwvakkers’. U kunt zich als vrijwilliger aanmelden via Jacco Vinke, mobiel; 06-10013361 of per email via; j.vinke@scoopwelzijn.nl

Archief
Terug naar vorige pagina