Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
19-04-2016  

Almelospeld voor ‘Voice Kid´ Esmée Schreurs

 

ALMELO – Na het winnen van The Voice Kids is het leven van de Almelose Esmée Schreurs (13) een soort ‘Rollercoaster’ dat van huldiging naar huldiging gaat. Na huldiging op haar school ’t Noordik, bij haar voetbalclub ON, een speciale signeersessie en gastoptreden bij de Almelose scholen-editie van de Voice en uiteraard het grote feest na afloop in de tv-studio, kon de gemeente Almelo uiteraard niet achterblijven.
Wethouder Anja Timmer spelde dinsdagavond in het stadhuis Esmée de Almelospeld op, een creatie van goudsmid Mathieu Bloem. Volgens Timmer omdat Esmée met haar prestatie de stad in een positief daglicht had gesteld en zij nu in het rijtje van illustere culturele Almeloërs als o.a. Herman Finkers, Berdien Stenberg en Ilse de Lange thuis hoort.  Timmer haalde eveneens aan dat Esmée met Ilse een echt Almelo’s team vormde waardoor Almelo in het programma van The Voice Kids extra aandacht verkreeg.
Overigens wacht coach Ilse de Lange nog een zelfde eresessie in het stadhuis, maar daarvoor moeten de agenda’s nog op elkaar worden afgestemd.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (25 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina