Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
09-03-2016  

Overijsselse Zieken Omroep nog springlevend

 

ALMELO - Er blijkt nogal wat misverstand te bestaan over het feit of de OZO – de Overijsselse Zieken Omroep – nog wel uitzendingen verzorgd. Dat wordt nog wel degelijk gedaan, ook binnen de gemeente Almelo.
Bij het werven van collectanten voor de jaarlijkse huis aan huiscollecte kwam regelmatig de vraag of de OZO nog wel bestaat, en ook de collectanten zelf kregen die vraag te horen bij het collecteren.
De ziekenomroep komt met programma’s nog altijd regelmatig in Friso, De Elshof, De Koppel, Hoog Schuilenburg, Titus Brandsmahof, Het Meulenbelt en De Horst (een afdeling van Trivium Meulenbelt Zorg).
Ook is via Omroep Almelo AAFM iedere dinsdag tussen 20.00 en 21.00 uur het OZO programma Zorg in de Regio te beluisteren, een informatief programma dat dieper ingaat op zaken die met zorg te maken hebben.
Daarnaast bezoekt de OZO tehuizen binnen de gemeentes Hellendoorn, Twenterand, Hof van Twente, Tubbergen, Ommen, Wierden en Rijssen-Holten.

Opbrengst collecte
De collecte die binnen de gemeente Almelo werd gehouden in de week van 22 februari heeft in totaal €  4.637,08 opgebracht.
In Aadorp werd € 581,18 opgehaald, in Bornerbroek €  446,00 en in Almelo was de opbrengst € 3.609,90.
De O.Z.O. bedankt bij deze alle inwoners van de gemeente Almelo voor hun gulle bijdrage en vooral alle collectanten die op pad zijn geweest voor hun inzet.
 

Archief
Terug naar vorige pagina