Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
17-02-2016  

Mapei Nederland B.V. heeft een nieuwe directeur

 

ALMELO - Mapei 's werelds grootste producent van lijmen, kitten en chemische producten voor de bouw, heeft de heer P. (Paul) R. Spee per 1 februari 2016 aangesteld als managing director van Mapei Nederland B.V. in Almelo.
Paul Spee heeft na zijn studie Civiele Techniek en Economische Bedrijfskunde de afgelopen 35 jaar bij diverse bedrijven, in de bouw en civiele techniek, ervaring opgedaan. Zijn doelstelling is om samen met het hele team van betrokken Mapei medewerkers te bouwen aan een succesvol partnerschap met afnemers en de voorschrijvende markt. "Mapei biedt een breed scala aan innovatieve en duurzame systemen met toegevoegde waarde voor de Nederlandse markt."
Mapei is wereldwijd leverancier en producent van lijmen, kitten en producten voor de bouw met maar liefst 15 productlijnen. Op de Nederlandse markt worden tegel- en natuursteenlijmen, vloerbedekkings-/parket-/kunstgraslijmen, muurcoatings, kunstharsvloeren en overige chemische bouwproducten geleverd. Bij laatstgenoemde moet worden gedacht aan onder andere betonadditieven, betonreparatiemiddelen en ondersabelingsmortels. Ook beschikt Mapei over een groot pakket aan preventieve waterdichtingsmaterialen, dakmembranen en structurele reparatiemiddelen voor aardbevingsgebieden.

Archief
Terug naar vorige pagina