Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
26-01-2016  

Reumafonds zoekt collectanten in Almelo

 

ALMELO - Wilt u zich inzetten voor de reumabestrijding in Almelo en heeft u daarvoor een paar uur per jaar beschikbaar?
Word dan collectant of medeorganisator voor de collecteweek van het Reumafonds van 21 t/ maart 2016.  U kunt hiervoor contact opnemen met Willy Visscher 0546 491288

Televisiepresentatrice Anita Witzier ondersteunt de oproep van Het Comité Almelo.
“Toen het Reumafonds mij vroeg om ambassadeur te worden, heb ik meteen ‘ja’ gezegd. Ik zet mij graag in voor de bijna 2 miljoen mensen in Nederland die leven met reuma, zoals artrose. Ouderen, maar ook jonge, werkende mensen of zelfs kinderen kunnen reuma krijgen. Hun aandoening is niet altijd zichtbaar; voor de buitenwereld lijkt er vaak niets aan de hand. Uit eigen ervaring weet ik dat  reuma een wrede ziekte is: de ene dag kan je alles en de volgende dag doet alles pijn. Leg dat maar eens uit! Inmiddels heb ik goede medicijnen en is mijn reumatoïde artritis onder controle, maar niet bij iedereen gaat dat zo. Het kan een jarenlange zoektocht zijn, vol pijn en frustraties.”

Reumafonds
De afgelopen 90 jaar heeft het Reumafonds al veel bereikt in de strijd voor een beter leven met reuma nu en een leven zonder reuma in de toekomst. We financieren onderzoek naar betere behandelmethoden en naar de oorzaak van reuma. We geven voorlichting, ondersteunen patiëntenactiviteiten en komen op voor de belangen van mensen met reuma bij politiek en zorg. Het fonds krijgt hiervoor geen subsidie van de overheid en is dus volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven.
Als collectant of mede-organisator van de collecteweek bent u dan ook van groot belang.
Geef het Reumafonds zo snel mogelijk door dat u wilt meehelpen aan ons doel om mensen met reuma een beter leven te geven.

Bel of mail voor meer informatie met:Willy Visscher 0546 491288.
willyvisscher51@gmail.com of lmengberts@hotmail.com

Archief
Terug naar vorige pagina