Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
17-07-2015  

Eerste bewoners op Indië hebben de sleutel


De familie Kroeze voor de deur van hun nieuwe woning op het Indië-complex
 

ALMELO – Het was donderdag een feestelijk moment op het Indië terrein. De rode loper lag uitgerold om de bewoners te onthalen voor de officiële oplevering van de eerste woning. Een mijlpaal; zowel voor de gelukkige familie Kroeze als voor Ter Steege Bouw Vastgoed.

Op 6 maart jl. werd hier de fundering gestort als starthandeling van de woningbouw op Indië. Nu, zo`n 20 weken later, staat daar een complete woning. Binnen een traditioneel en degelijk bouwsysteem was een snelle bouwtijd mogelijk, mede door de volledige inzet van de uitvoerder en zijn team. De woning is helemaal afgestemd op de persoonlijke wensen van de familie Kroeze. De uitgebouwde entree en de fraaie erker zijn goede voorbeelden hiervan. Ter Steege Bouw Vastgoed maakt hiervoor gebruik van haar online ‘woonconfigurator’; de Leef!stijl Planner.

Binnenkort neemt de familie Kroeze met veel plezier haar intrek in de woning. In de tussentijd gaan ze eerst zelf aan de slag met de inrichting en stoffering. De transformatie van een fabrieksterrein naar een leefgebied is hiermee een feit. De animo voor wonen op Indie is zeer goed. Er zijn 50 woningen in aanbouw, waarvan nu de eerste is opgeleverd. Na de zomervakantie worden meer woningen opgeleverd en wordt met andere juist weer gestart. In het najaar gaan via Kamphuis Makelaars opnieuw woningen in verkoop.
Meer info op www.indie.nl
 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina