Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
21-05-2015  

Fysio Graven Esch zet zich in voor Nepal

 

ALMELO – De ellende na de aardbeving in Nepal is uiteraard veel in het nieuws. Zo ook in een artikel in de Twentsche Courant Tubantia van dinsdag 28 april waarin op 2 pagina’s wordt beschreven over de situatie na de aardbeving in Nepal. Daar lees je ook hoe collega Yvonne Both zich al jaren inzet als kinderfysiotherapeute voor het revalidatiecentrum Swarga in Bhaktapur. De stad ligt vlakbij de hoofdstad Kathmandu, midden in de vallei die het ergst is getroffen door de aardbeving. Yvonne werkte daar van 1982 tot 1992 als kinderfysiotherapeute en komt nu nog regelmatig in Nepal om hulpverleners bij te scholen.
Op het moment van de eerste aardbeving had Yvonne 2 Nepalezen bij haar in huis; Krishmina en Roshani. Zij trekken het hele land door om geld in te zamelen door bij mensen te koken. Na de aardbeving zit bij hen de schrik er goed in, maar zij gaan door.
Het team van de fysiotherapiepraktijk De Graven Esch wil zich inzetten voor Nepal. Dat willen zij doen door op 2 avonden activiteiten te organiseren tegen een vast bedrag van EURO 10.00 per activiteit. Het volledige bedrag gaat dan naar Stichting PhySCI, dat wordt gebruikt voor de wederopbouw van het revalidatiecentrum.
Wilt u ook een steentje bijdragen en samen met ons ervoor zorgen dat de gehandicapte jongeren weer een dak boven hun hoofd krijgen? Doe dan mee! De volgende activiteiten zullen plaatsvinden op donderdag 28 mei en maandag 1 juni van 18.30 – 20.30 uur:
Circuit workout 40 minuten (alleen donderdag 28 mei)
Buikspierenkwartier
Massage 15 minuten
Wandelen 50 minuten, 5 km per uur
Fitheidstest
Clinic bootcamp
Opgave graag van te voren op telefoonnummer 0546-816923 of per mail: info@fysio-gravenesch.nl Aanmelden op de avond zelf is ook mogelijk.
 

Archief
Terug naar vorige pagina