Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
24-04-2015  

VolkerWessels bouwt huurwoningen op Indiƫ

 

ALMELO - Op het voormalige Indiëcomplex van TenCate is Ter Steege Bouw uit Rijssen volop bezig aan de realisatie van 12 reeds verkochte koopwoningen. In juni start Ter Steege met de bouw van nog eens 14 koopwoningen.

De bouw trekt dus flink aan want er gaat meer gebeuren op het Indiëcomplex langs de groene Vissedijk. Bouwconcern VolkerWessels kocht onlangs 24 kavels van Ter Steege om een gelijk aantal innovatieve huurwoningen te realiseren in de vrije sector. De bouw begint zelfs al in mei aan de Laan van Indië en is uitstekend bereikbaar via het nieuwe deel van de burgemeester Schneiderssingel aan de zijde van Witzand Hout.
Het initiatief MorgenWonen is de nieuwe bouwstandaard van VolkerWessels waarbij in een supersnelle bouwtijd van 2 dagen met hoogwaardige plug and play bouwdelen een duurzame woning van hoge kwaliteit wordt geassembleerd die tevens onderhoudsarm is en waarvan de energienota nul bedraagt. De verhuur verloopt via Thoma Makelaars uit Rijssen.

Indië-ontwikkelaar Ter Steege Vastgoed is zeer content met de aantrekkende huizenmarkt en de belangstelling voor het Indiëcomplex. Op zaterdag 6 juni a.s. geeft Ter Steege daarom extra koopwoningen in de verkoop. Het betreft stadsvilla`s en seniorenwoningen, gelegen achter de historische booghallen, bekend van de stadsmusical. Naar verwachting heeft Ter Steege dan ook de plannen klaar voor de invulling van het volgende ontwikkelgebied, te weten blok 8, gelegen in de bocht van de Schneiderrsingel. Hier is ruimte voor circa 50 woningen, waaronder particuliere kavels. De uitgifte en verkoop verloopt uiteraard opnieuw via Kamphuis Makelaars in Almelo.

Kijk alvast voor meer informatie op www.indie.nl. Geïnteresseerden kunnen zich via deze site aanmelden om op de hoogte te worden gehouden van dit bijzondere woonproject. Via de social media www.facebook.com/indiealmelo en het Twitter account @indie_almelo worden geïnteresseerden ook op de hoogte gehouden.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina