Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
22-03-2015  

Leemans A&R opent Afval Breng Punt

 

ALMELO - Leemans Afval en Reiniging gaat op zaterdag 28 maart, de Landelijke Opschoondag 2015, van start met een nieuw Afval Breng Punt op het Almelose Bedrijvenpark Twente 25.
Het Afval Breng Punt is een nieuwe activiteit van Leemans Afval & Reiniging dat al vele jaren actief is in allerlei vormen van afvalbeheer en reiniging. Het bedrijf verzorgt bijvoorbeeld ook al jaren de afvalverwerking van huishoudelijk afval in de gemeente Wierden en is verder actief in de zakelijke markt voor het verwerken van afvalstromen. Daar komt nu het Afval Breng Punt bij.
Op de werf wordt het aangevoerde afval gewogen op de geijkte weegbrug en in categoriën ingedeeld voor verdere afhandeling. Afval kan ook gescheiden worden aangeleverd zoals restafval, puin, sloopmaterialen, papier, kunststoffen of interieurmaterialen. Wat het bedrijf niet accepteert is AGF-afval of natte afvalstromen in het algemeen. Per categorie hanteert Leemans A&R scherpe tarieven die staan vermeld bij de ingang van het Afval Breng Punt. Leemans verhuurt bovendien containers in allerlei maten en vormen.
Het Leemans Afval Brengpunt op Bedrijvenpark Twente 25 is op werkdagen geopend van 08.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 9.00-15.00 uur.

Archief
Terug naar vorige pagina