Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
09-03-2015  

Onderzoek moord Almeloër in Opsporing Verzocht

 

ALMELO - Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 10 maart aandacht aan de dood van de 74-jarige Sumbat Dawood Boghos uit Almelo. De man werd vorig jaar december om het leven gebracht.
Op 19 december jl. werd hij door zijn echtgenote dood gevonden in zijn huis aan het Muiderslot. De politie heeft na de moord een uitgebreid onderzoek in de buurt gedaan. Van belang is de herkomst van een muts met een verfvlek die na de gewelddadige dood van Sumbat Dawood Boghos in zijn woning werd gevonden. De brute moord wekte veel beroering op onder de parochianen van de Armeense Kerk in Almelo

De uitzending begint dinsdagavond om 20.30 uur op NPO 1 (Nederland 1). De herhaling is woensdag om 11.40 uur op NPO 2.

Ook het opsporingsprogramma van RTV Oost 'Onder de Loep' zal donderdagavond 12 maart aandacht besteden aan de zaak.

Heeft u op vrijdag 19 december 2014 iets verdachts gezien rond de woning van het slachtoffer aan het Muiderslot? Bel dan de politie op telefoonnummer 0900-8844. Heeft u informatie, maar wilt u anoniem blijven? Bel dan het Team Nationale Criminele Inlichtingen op telefoonnummer 079-3458999. Zij gaan vertrouwelijk om met uw informatie.

Update: 11-3-2015
Door aandacht in Opsporing Verzocht heeft de politie acht serieuze tips ontvangen. Deze tips worden nu verder onderzocht. Justitie loofde 15.000 euro uit voor de 'gouden tip' op deman die in Bagdad vroeger een behoorlijk zakenimperium bezat, maar het land moest ontvluchten.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina