Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
10-11-2014  

Luctor zet zich in voor strijd tegen kanker

 

ALMELO – De voetbalvereniging Luctor et Emergo heeft zich het afgelopen weekend onder de noemer “Luctor staat op tegen kanker” ingezet om geld in te zamelen voor het KWF Kankerfonds.
Organisator Edwin Vagevuur kijkt tevreden terug op een zeer geslaagd weekend. De aftrap op vrijdagavond was al overweldigend. De opkomst van 300 jeugd(leden) en vrijwilligers was ver boven verwachting en gedurende het weekend de hoeveelheid volwassenen en kinderen die de actie steunden door of een gift te doen, of door met de bussen tijdens de wedstrijden rondom het veld te lopen, om nog meer geld binnen te halen voor dit goede doel was hartverwarmend aldus Edwin. Als dan maandagavond de bussen samen met Gerda Zanting van KWF oost worden geledigd en geteld wordt hij emotioneel. Toen wij de overstap naar Luctor maakten, wisten we dat het een warme club was. Maar dit overtreft al mijn verwachtingen aldus Edwin. Ik ben trots op de club Luctor et Emergo.

Gerda Zanting Boertien Voorzitter KWF regio Almelo Oost:
Als KWF Kankerbestrijding afdeling Almelo zijn we onder de indruk van dit initiatief en de opbrengst. Met waardering kijken we richting Edwin Vagevuur, als initiator van dit evenement in het kader van ‘Sta op tegen Kanker. Het doet ons, samen met hem, goed om te zien dat er zoveel leden van Luctor et Emergo hebben bijgedragen door op vrijdagavond met een blauw shirt aan op hoofdveld te verschijnen en het hele weekend door geld te doneren aan ons goede doel: minder kanker en betere kwaliteit van leven voor de overlevenden. De opbrengst van 872,16 is een fantastisch resultaat. Het is mooi dat voetbalvereniging Luctor et Emergo geheel vrijwillig zijn medewerking hieraan heeft verleend.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina