Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
30-10-2014  

Jan van Schilt nieuwe voorzitter Almelo Promotie


De komende man Jan van Schilt en de vertrekkende man Egbert Willems (rechts)
 

ALMELO – Het bestuur van de stichting Almelo Promotie heeft de heer Jan van Schilt benoemd tot opvolger van Egbert Willems, die per 1 januari a.s. zijn functie neerlegt. Van Schilt is al langer betrokken bij de promotionele activiteiten in Almelo, onder andere als voorzitter van de stichting die de jaarlijkse Nacht van Almelo organiseert. In het dagelijkse leven is Van Schilt onder andere voorzitter van de centrale directie van het Bonhoeffer College in Enschede.
Van Schilt wil als voorzitter van Almelo Promotie de krachten bundelen om Almelo nog beter op de kaart te zetten.
De vertrekkende voorzitter Egbert Willems, in het dagelijkse leven notaris, neemt na 3 jaar afscheid en heeft sinds mei 2011 gewerkt aan professionalisering van de stichting Almelo Promotie. Ook stelde hij directeur Evy Goessen aan om dagelijks leiding te geven. Goessen: “We betreuren het vertrek van een zeer betrokken man met hart voor onze stad die veel heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van onze stichting. Met grote inzet heeft hij de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld bij onder andere de totstandkoming van de dienstverleningsovereenkomst met de gemeente”.
Voor Egbert Willems komt met het vertrek als voorzitter van Almelo Promotie nog geen eind aan de Almelose publieke taken. Zo is hij onder meer voorzitter van de stichting tot Behoud Monumentale Tribune Heracles 1924, voorzitter van de stichting Historisch Festival in Almelo en werd hij benoemd tot nieuwe voorzitter van de VVD in Almelo.
 

Archief
Terug naar vorige pagina