Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
04-10-2014  

SOWECO in actie voor Kans voor een Kind

 

ALMELO – Het 45-jarig bestaan van SOWECO is de aanleiding voor de werknemers om tal van personeelsactiviteiten te organiseren ten bate van de stichting Kans voor een Kind als blijk van maatschappelijke betrokkenheid.
Zaterdag 4 oktober begon dat met een fietstocht over 100 km door Twente waaraan een gesponsord groepje fanatieke SOWECO-medewerkers deelnam. “Het was een geweldige ervaring, we zijn zeer trots op het resultaat”, aldus Joep Dikmans, initiator en organisator van deze fietstocht.
“Helaas heeft 1 collega de eindstreep niet gehaald door een valpartij. De route ging o.a. over de Holterberg en door het mooie Twentse landschap. Onderweg werden we aangemoedigd door diverse collega’s. Ook verzorgden zij de nodige versnaperingen onderweg. Het was een mooie belevenis met een resultaat van 3000 euro voor Kans voor een Kind. Daar blijft het niet bij, want bij SOWECO organiseren wij nog meer leuke acties. Vrijdagmiddag 8 oktober gaat een groep collega’s vissen in het kanaal bij Bolletje en ook anderen kunnen ons ondersteunen door ook een bijdrage te storten op rekeningnummer IBAN: NL 12 ABNA 0501 3533 80 ten name van SOWECO o.v.v. actie Kans voor een Kind”, zo Dikmans.

De Stichting Kans voor een Kind is een Twentse Stichting die individuele wensen vervult van kinderen uit Twente. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte, of door sociale of maatschappelijke omstandigheden. Ook deze kinderen hebben recht op geluk. De Stichting Kans voor een Kind wil aan dat geluk bijdragen door een hartenwens in vervulling te laten gaan en daarmee een kind gelukkig maken.

Archief
Terug naar vorige pagina