Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
10-07-2014  

Johan Boessenkool Prijs voor Tom Nijhof


Tom Nijhof wordt gefeliciteerd door directeur Eelco Osse met zijn Johan Boessenkool Prijs.
 

Geëngageerd
De prijs is 45 jaar geleden in het leven geroepen door de toenmalige eigenaar en directeur van Machinefabriek Boessenkool, de heer Johan Boessenkool. Met de bedoeling om aankomend talent in metaalbewerking extra te stimuleren om uitstekende vakmensen te worden.
Vakmensen waren toen in 1969 en zijn ook nu in 2014 nog steeds erg belangrijk in de metaalindustrie. Want je kunt nog zo indrukwekkende machines hebben, de bediening ervan moet met visie en vakmanschap gebeuren om de kwaliteitsproducten te maken waarmee Nederland internationaal kan concurreren. Daarom ook houdt de huidige directie van Boessenkool met overtuiging en maatschappelijk engagement de stimuleringsprijs actueel.

Opsteker
De prijs is een mooie opsteker voor Tom Nijhof. Ondanks het feit dat er nog steeds druk staat op de economie en daarmee op de arbeidsmarkt, is er wel vraag naar echt goede vakmensen. Op zoek naar een uitdagende baan helpt het natuurlijk als je door een gerenommeerd bedrijf uit het beroepenveld verkozen wordt tot een veelbelovende kanjer.

Toppers in het beroepenveld
De mensen van Machinefabriek Boessenkool staan bekend vanwege hun kwaliteit en het plezier dat ze hebben bij het produceren van bijzondere werkstukken. Meestal buitengewoon groot van formaat en werk wat moet voldoen aan extreem precieze eisen. Maatvoeringen gaan gerust tot op enkele microns. Boessenkool ontwerpt en produceert onderdelen voor machinebouw, complete machines en apparaten en verzorgt machinereparatie, renovatie of opwaardering van bestaande machines. De mensen van Boessenkool leveren bijzondere prestaties in toptechniek.

Archief
Terug naar vorige pagina