Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
18-05-2014  

WijkKijkerAlmelo moet krachten bundelen

 

ALMELO – Volgens Stef van den Worm en Luc Simmering van 4Allnet oriënteren steeds meer mesen zich op het internet voor een aankoop van goederen of inkoop van diensten. Maar het zoeken neemt door de wirwar van verschillende websites veel tijd in beslag en vaak zoekt men het dan verder dan de eigen buurt.
Voor die ondernemers heeft 4Allnet een prima oplossing in huis om de ranking te verhogen. 4Allnet heeft namelijk de digitale wijksite bedacht waarin alle ondernemers en instellingen per wijk worden ondergebracht waardoor men sneller te vinden is. Het kan ondernemers en instellingen duizenden euro’s besparen om onder de aandacht van het publiek te komen.
4Allnet start met de wijk Sluitersveld door de website www.hetsluitersveld.nl te starten. Ondernemers, instellingen en ZZP’ers uit de wijk kunnen daar allemaal een eigen pagina op krijgen met foto, adres, tekst en Link naar een eventuele eigen website en emailadres. Daarnaast organiseert 4Allnet eenmaal per jaar netwerkbijeenkomsten voor alle aangesloten leden. U kunt zich aanmelden via www.wijkkijkeralmelo.nl of contact opnemen via: 4allnet, Ootmarsumsestraat 319, Tel: 06-52301350 / 06-41870210.
 

Archief
Terug naar vorige pagina