Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
16-03-2014  

Verkiezingsmarkt: Soep, stofblikken, zakdoekjes


Even wat commentaar (als dat mag):

''Twee Einzelgängers stonden er ook vanwege het onvermogen tot samenwerking of vanwege ontbrekende structuur. Het was te zien aan de kale kraam wegens gebrek aan campagnegeld maar soms worden de luizen in de pels wel door de burger gewaardeerd indien ‘duistere´ zaken aan het licht worden gebracht''.
Samenwerking is geen enkel probleem met normale politici, de ontbrekende structuur is niets anders dan een niet opgevallen structuur. De SP heeft onsook al bedankt voor de gratis reclame inzake de erepenning kwestie of wel duistere zaak. De ''kale'' kraam is niet wegens gebrek aan campagnegeld, maar symboliseert onze strijd tegen verspilling, zo gaan we ook met gemeenschapsgeld om. Verder beseffen de mensen wel dat alles wat er weggegeven wordt door de partijen, eigenlijk door henzelf is betaald. Verder straalt het onze visie uit, want enkel onze kraam had geen last van de (tegen)wind.

Fijne zondag.

Gerwin Kamphuis (LKA – lijst 13)
 

ALMELO – Met 16 partijen waarop woensdag a.s. een stem kan worden uitgebracht wordt het de Almelose kiezer niet gemakkelijk gemaakt. Op de Verkiezingsmarkt zaterdag jl. was het dus informatie inzamelen, soep eten, met gratis zakdoekjes tranen deppen over het beleid van de afgelopen jaren en hield de VVD voldoende stofblikken over om na de verkiezingen ook de eigen kast eens uit te keren. Twee Einzelgängers stonden er ook vanwege het onvermogen tot samenwerking of vanwege ontbrekende structuur. Het was te zien aan de kale kraam wegens gebrek aan campagnegeld maar soms worden de luizen in de pels wel door de burger gewaardeerd indien ‘duistere’ zaken aan het licht worden gebracht.
Condooms werden ook uitgedeeld. Misschien zelfs wel onder het motto, ‘met dit beleid zet je toch geen kinderen op de wereld’. Maar geliefd waren die ‘dingen’ wel, getuige de zoektocht van sommige jongeren.
Opvallend in al die informatie de wil om sport en cultuur te steunen, terwijl juist fors wordt bezuinigd op deze zaken. Kortom, diegenen die de afgelopen jaren de besluitvorming in de gemeenteraad niet hebben gevolgd, weten niet hoe de hazen lopen en zien door de bomen het bos niet meer. Een lijstverbinding is er ook tussen BBA, ALA en Almelooooo om de reststemmen onderling ten goede te laten komen i.p.v. naar de grote 3 (PvdA, VVD, CDA) te zien gaan voor een zetelverdeling. U heeft nog een paar dagen om via onderstaande websites wat meer informatie op te doen, want één ding is zeker, niet stemmen betekent geen verandering!

Fotoreportage: Coen Mulder

Almelo’s Liberaal Alternatief  (ALA)

Almelooooo (lijst Jan Hammink)

Almelo Centraal

BurgerBelangenAlmelo (BBA)

CDA

ChristenUnie

D66

GroenLinks

Leefbaar Almelo

Lijst Kamphuis Almelo (LKA)

Libertarische Partij

Lijst Çete

PvdA 

Partij Vrij Almelo (PVA)

SP

VVD

Fotoreportage (24 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina