Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
31-01-2014  

Voskamp Groep neemt CST BV over


Links Gerard Seppenwoolde (Voskamp Groep) en rechts Harry Schiphorst (CST)

Foto: Robin Blaas
 

ALMELO – Voskamp Groep uit Almelo neemt 100 procent van de aandelen over van Compressor Service Techniek BV (CST) uit Wierden.

De overname maakt deel uit van de verdere groeistrategie van het landelijk opererende bedrijf actief als toeleverancier in de marktsegmenten bouw, industrietechniek, beveiligingstechniek, aluminium en deurtechniek. Naast de groothandelsactiviteiten legt de Voskamp Groep zich al enige jaren intensief toe op verkoopactiviteiten met aanvullende dienstverlening in de vorm van service en onderhoud.
CST verkoopt en onderhoudt vacuüm, hoge-, en lage druk compressoren met toebehoren zoals vulpanelen en leidingsystemen (compleet programma van -1,0 tot 550 bar). Het bedrijf is in Nederland importeur en leverancier van meerdere merken compressoren. De onderneming heeft al decennia lang een uitstekende reputatie opgebouwd en kent een breed gespreid klantenbestand met onderliggende service- en onderhoudscontracten. Haar brede klantenkring bestaat uit organisaties in de (semi)-overheid, defensie, zorg, industrie, scheepvaart, duikwereld, berging en offshore bedrijven en veiligheidsdiensten (brandweer).

De directie van de Voskamp Groep laat via Gerard Seppenwoolde weten dat beide ondernemingen elkaar prima aanvullen qua werkgebied, kennis en klanten. Het streven om meer omzet te realiseren bij bestaande klanten krijgt volgens hem hiermee nadrukkelijk invulling. “De aansluiting bij de Voskamp Groep biedt CST de mogelijkheid om naast de activiteiten in de regio ook landelijk en zelfs daarbuiten verder te groeien en tegelijkertijd te profiteren van de schaal van de Voskamp Groep”. De huidige eigenaar Harry Schiphorst is blij met de samenvoeging. “De aansluiting bij de Voskamp Groep biedt CST een mooi podium voor verdere groei, zowel organisatorisch als commercieel”. Hij blijft zelf in de rol van technisch directeur verbonden aan CST. Met de overname heeft de Voskamp Groep nu 15 vestigingen met diverse activiteiten verspreid over Nederland.

Archief
Terug naar vorige pagina