Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
21-01-2014  

Cas Spijkers Academie pakt goud op Horecava

 

AMSTERDAM/ALMELO – Studenten van de Cas Spijkers Academie (CSA) in Almelo (onderdeel ROC Twente) pakten goud en zilver tijdens de nationale Horecabeurs HORECAVA in Amsterdam.
Zo ging het gouden koksmes naar Marcel Smit – 4e jaars Cas Spijker Academie – en souschef Dennis van de Beld die bij restaurant Het Roode Koper in Ermelo de pollepel zwaait. Zij waren de besten bij het maken van een amuse en driegangen menu (met voorgeschreven ingrediënten).

DE CSA-leerlingen Mark Plagge, leerlingkok bij Tuindorphotel ’t Lansink in Hengelo en Joey Stinissen, kok bij Hotel Restaurant De Swarte Ruijter in Holten behaalden een tweede en derdeprijs in de strijd om het zilveren koksmes.

Ook was er voor het CSA de Innovatieprijs voor Gastologie weggelegd. Het winnende bordspel voor gasten, werd door studenten van de Cas Spijkers Academie ontwikkeld i.s.m. gastdocente Jeannine Sok.

Archief
Terug naar vorige pagina