Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
19-12-2013  

OSG Erasmus lanceert bouwkrant

 

ALMELO – OSG Erasmus lanceerde vandaag de kersverse bouwkrant HART voor de toekomst. Dit gebeurde op ludieke wijze! Een twintigtal leerlingen van de eerste klas drama hadden zich uitgedost als ‘paperboys’ anno 1874, het jaar van oprichting van de Gemeentelijke H.B.S Almelo, voorloper van Het Erasmus.
Sinds afgelopen zomer wordt er flink verbouwd aan het monumentale pand aan de Sluiskade NZ 68 om zo de broodnodige vierkante meters te vergaren. De verbouwing speelt zich grotendeels af in het hart van de school. In de bouwkrant komen alle actief en passief betrokkenen bij de bouw aan het woord zoals leerlingen, medewerkers, ouders, bestuurders, buren etc. en lichten zij hun visie en verwachtingen toe. Een en ander wordt gelardeerd met foto’s van oude, authentieke details binnen en buiten het schoolgebouw, die ook bij deze verbouwing in al hun glorie overeind blijven. De architect, Roy van Mechelen, licht de bouwplannen toe aan de hand van een maquette en ondersteunt dit door een 3D impressie.
Geïnteresseerden kunnen een exemplaar van de bouwkrant, genaamd Het Erasmus heeft HART voor de toekomst, aanvragen via 0546-480800 of via info68@osg-erasmus.nl 

Archief
Terug naar vorige pagina