Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
16-12-2013  

ROCb2b doneert Voedselpakketten

 

ALMELO - Juist in de periode rondom kerst komt voor sommigen wel heel dichtbij dat zij het financieel minder hebben. Gelukkig kunnen zij ook in deze periode aankloppen bij de Voedselbank en bij de Boodschappenmand, twee initiatieven gerund door vrijwilligers, die de eerste nood van mensen in Almelo oplossen. Beide instellingen worden het gehele jaar ondersteund door particulieren en ondernemers met levensmiddelen en een financiële bijdrage.
Om in deze kerstperiode een extraatje te kunnen geven aan de honderden gezinnen en alleenstaanden in Almelo heeft het Regionaal Ondernemers Contact beide instellingen verrast met een bijdrage van €1.500.

<<
In de voormalige Egbertuskerk mochten mevrouw Schepers van de Boodschappenmand en de heer Zielhuis van de Voedselbank de cheque van €1.500 ontvangen van voorzitter Hans Hammink en bestuursleden Patrick van Loon en Jan Ligtenberg en voorzitter van de activiteitencommissie Siegfried Steen van het Regionaal Ondernemers Contact.

Foto's: Jan Ligtenberg


De stichting Regionaal Ondernemers Contact is een ondernemersclub waar ruim 150 bedrijven in deelnemen. De stichting richt zich op het creëren van een omgeving waarin ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en zichzelf en elkaar kunnen versterken. Daarnaast richt de stichting zich op het versterken van de regio Twente. Dit gebeurt ondermeer door het in financiële zin ondersteunen van maatschappelijke, sociale en sportieve instellingen en evenementen.

Fotoreportage (4 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina