Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
02-12-2013  

Spectaculaire tweede editie Almelo Promotie Café

 

Het programma
Na een muzikaal ontvangst door de band E-Royal & The Kings werd iedereen verwelkomd door de heer Egbert Willems, de voorzitter van Almelo Promotie. Na het welkomstwoord werd door middel van een flitsende video het team van Almelo Promotie voorgesteld en werden hun kerntaken kort gepresenteerd. De aftrap van de avond begon met een korte terugblik op 2013 en een presentatie door Evy Goessen (directeur Almelo Promotie) over de citymarketingplannen voor 2014. Daarnaast werd het beeldmerk voor de stad Almelo onthuld en het Almelo Partners programma kort uitgelegd. Tijdens het Almelo Promotie Café kon men genieten van een drankje en heerlijke hapjes aangeboden door Loohuis Catering & Events.

Er was ook een speciaal moment voor de evenementenorganisaties. Tijdens een videocompilatie zette wethouder Jan van Marle de evenementenorganisaties in het zonnetje en overhandigde hij aan de heer Jos Tornij, voorzitter van Almelo Events, de Almelo Promotie Evenementen Award 2013.

Het hoofdelement van de avond was het speeddaten over alle sectoren heen. De gasten kregen in het begin allemaal een kleur bandje, zodat tijdens het speeddaten een onderscheid kon worden gemaakt in de diverse branches. Op deze manier werden er verrassende combinaties gemaakt en kwam iedereen met elkaar in contact.

Na het speeddaten presenteerde wethouder Van Woudenbergh het Cultuurarrangement vanaf een zeepkist. Na afloop van het Almelo Promotie Café werd nog lang nageborreld. Kortom het Almelo Promotie Café was de ideale gelegenheid om op een innovatieve manier elkaar te ontmoeten, kennis te delen en verbindingen te leggen. Een korte compilatie film (mede mogelijk gemaakt door Fotobazen) van het Almelo Promotie Café kunt u vanaf maandag 9 december terug zien op www.almelopromotie.nl. Het volgende Café is in het voorjaar van 2014. Hou de media in de gaten voor de locatie en datum!

Tekst: Almelo Promotie
Fotoreportage: Coen Mulder

Fotoreportage (23 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina