Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
31-10-2013  

RIBW opent vestiging Buitenhof

 

ALMELO - Het nieuwe kantoor van het RIBW Team Sluitersveld aan de Buitenhof 11a in Almelo is op 31 oktober officieel geopend, samen met omwonenden, samenwerkingspartners en cliënten.
De openingshandeling werd verricht door een woonbegeleider en een cliënt. Samen onthulden zij een kunstwerk waaraan maar liefst tweeëndertig cliënten hebben meegewerkt. Op de afzonderlijke canvasdoeken, die samen één geheel vormen, geven zij hun eigen ‘ik’ weer.

Samenwerking
Wijk-wethouder Jan van Marle liet in zijn toespraak weten, dat de aanwezigheid van de RIBW van belangrijke betekenis is voor burgers van Almelo. Het is volgens de wethouder zichtbaar dat de RIBW de samenwerking zoekt met verschillende instanties en organisaties om zo aan te sluiten bij wat er in de buurt leeft.

Zichtbaar
Het team is blij met het nieuwe kantoor: ‘Hiermee zijn wij zichtbaar voor iedereen en hopen we de drempel te verlagen voor mensen die vragen hebben over psychische zorg,’ zegt RIBW-begeleider Manoah ten Kleij. Het kantoor van team Sluitersveld is gevestigd aan de Buitenhof 11a.

Archief
Terug naar vorige pagina