Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
27-10-2013  

Dierenasiel-bloemetje voor Beter Wonen


Stichtingsvoorzitter Rob Snijder overhandigde vrijdag jl. het bloemetje aan Peter van der Hout, directeur/bestuurder van AWS Beter Wonen, bij de eerste hondenspeelplaats aan de Grotestraat Zuid.
 

ALMELO – Het bloemetje van de maand van de stichting ‘Help nieuw dierenasiel Almelo’ ging deze maand naar Peter van der Hout directeur/bestuurder van AWS Beter Wonen. De woningstichting krijgt het bloemetje vanwege de toezegging dat het materialen als plaatradiatoren, RVS aanrechtbladen, bad –en keukenkranen, witte wasbakken en keuken bovenkastjes e.d. uit te slopen woningen beschikbaar stelt voor het nieuw te bouwen dierenasiel in de regio Almelo.

De stichting speelt er op in om zoveel mogelijk materialen een tweede leven te geven en kreeg ook al toezeggingen van natura-toezeggingen van andere sponsoren. Architect Willem Buitenweg bepaald uiteindelijk hoe het nieuwe dierenasiel er aan de hand van een programma van eisen gaat uitzien. Daarover is overleg met het dierenasiel ’t Noordbroek en de Dierenambulance.

De stichting ‘Help nieuw dierenasiel Almelo’ is er louter om de voortgang te stimuleren en beweegt sponsoren om te helpen. Daarnaast zamelt het geld in, want ook financiën zijn nodig om het ultieme doel te realiseren. Giften groot en klein zijn daarom zeer welkom via bankrekening 49.32.17.991 o.v.v. donatie dierenzorgcentrum.

Archief
Terug naar vorige pagina