Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
18-10-2013  

Actiegroep De Riet omgezet in belangengroep


De actievoerders tijdens een debat in het programma Rumoer in de Almelose bibliotheek
 

ALMELO - Het actiecomité van dienstencentrum de Riet heeft haar naam gewijzigd in belangengroep. De Belangengroep Dienstencentrum De Riet bestaat uit Mini Wanschers, Hennie Mulder, Leny Otterman, Henk Kuiters en Ben Weinreder. Hendry Bosch blijft voorlopig aan als coördinator. De belangroep wil de belangen van de oudere gebruikers van het dienstencentrum behartigen.
Als actiegroep bevocht men de sluiting voor de seniorenactiviteiten in het dienstencentrum maar onder de nieuwe naam wil men de dagelijkse gang van zaken met Scoop Welzijn en Aveleijn normaliseren. Dat geldt eveneens t.a.v. de contacten met de gemeenteraadsfracties en verantwoordelijk wethouder voor Welzijn, Mieke Kuik-Verweg.
Op initiatief van de gemeente Almelo, stichting Scoop -Welzijn en stichting Aveleijn komt er op korte termijn een bijeenkomst in het dienstencentrum waarbij alle instanties uitleg komen geven over de ontstane situatie en uitleggen hoe de zaken de komende maanden worden aangepakt voor- na- en tijdens de verbouw van het Dienstencentrum De Riet.

Archief
Terug naar vorige pagina