Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
18-10-2013  

Patiƫnten ZGT op teamfoto Heracles Almelo

 

ALMELO - Ook dit jaar ging de selectie van Heracles Almelo op de foto. En niet alleen om voor de media de nieuwste selectiefoto beschikbaar te maken, maar ook om met twee patiënten van ZGT op de foto te gaan.

De tienjarige Dion Waaijer uit Geesteren was één van de gelukkigen. Samen met zijn moeder bracht hij een bezoek aan het stadion. “Dion heeft diabetes en komt regelmatig bij ZGT. Daarom was hij uitgenodigd om met de spelers van Heracles Almelo op de foto te gaan. Ik vond het hartstikke leuk voor Dion. Het was best spannend voor hem,” vertelt zijn moeder. Dion had speciaal voor de gelegenheid een wit t-shirt aangetrokken en hij had een waterproof stift op zak. “Op school waren ze wel een beetje jaloers dat ik de voetballers van Heracles Almelo ging ontmoeten. Ik heb een heleboel handtekeningen verzameld!,” vertelde hij na afloop.

Priscilla Buist uit Almelo revalideert al een aantal jaar in ZGT. “Ik ben fan van Heracles Almelo en vind het heel mooi dat ik met het team op de foto kan. Dit is echt wel een kans om de spelers van dichtbij te zien. Ik heb ook om handtekeningen gevraagd. Erg leuk. Zelf voetbal ik nu helaas niet meer. Tot twee keer toe heb ik mijn kruisbanden gescheurd. Daarvoor revalideer ik nu in ZGT. Misschien kan ik nog eens voetballen in de toekomst.” Priscilla kwam met vriendin Vera. De vriendinnen konden zelfs samen ook nog met het hele team op de foto.

Samenwerking Heracles Almelo en ZGT voor de maatschappij
Heracles Almelo is van plan een nieuw stadion te bouwen en moet kunnen garanderen dat de omwonenden in de nieuwe situatie geen parkeeroverlast ervaren. Om die reden helpen ZGT en Heracles Almelo elkaar. Voetbalpubliek kan tijdens thuiswedstrijden een deel van het parkeerterrein van ZGT in Almelo gebruiken. Als uitgangspunt geldt uiteraard dat er te allen tijde voldoende parkeergelegenheid moet zijn voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers. In ruil hiervoor mag ZGT onder meer congresruimte van Heracles Almelo gebruiken. Daarnaast heeft ZGT van de mogelijkheid gebruik gemaakt om te laten zien dat ZGT als maatschappelijk partner betrokken is bij Heracles Almelo.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina