Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
26-09-2013  

Rumoer over sport, cultuur en fotografie

 

ALMELO – In het discussieprogramma Rumoer in de bibliotheek ging het donderdagavond vooral over cultuur en sport. In de schijnwerpers de culturele activiteiten van dit weekend middels de Atelier- en Theaterroute en de experimentele digitale kunst van MAFF 2013 op het Amaliaplein en het MAFF-domein aan de Hagengracht.
Bij de sport werd de ambitie van TVT Eurosped belicht. Het Twentse topvollebalteam o.l.v. coach Jan Berendsen, dat haar domicilie heeft in de topsporthal IISPA, dreigde dit seizoen naar de onderste regionen van de eredivisie te worden verbannen door een grote leegloop. Maar met de komst van 3 Amerikaanse speelsters, een spijtoptand en enkele jonge talenten, ziet het er naar uit dat wederom kan worden gestreden om de hoogste plaatsen.
Ook Fotograaf Jos Galgenbeld vertelde over zijn passie voor de fotografie en de Fotoweek in de bibliotheek waaraan hij meewerkte en vele Almeloërs fotografeerde. De vakman voor portretten en familiefotografie ergert zich vaak ‘groen en geel’ aan de slechte kiekjes die mensen op hun facebookpagina zetten en volgens hem wordt ook in de media het vak verwaarloosd door slechte foto’s te publiceren.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (13 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina