Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-08-2013  

Verkeersomleidingen rondom NS Station

 

Klara Zetkinstraat
In de periode van de werkzaamheden is de Klara Zetkinstraat van extra belang voor hulpdiensten, zoals de brandweer. Aangezien de Klarin Zetkinstraat een beperkte breedte heeft, wordt deze straat van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 27 september gesloten voor het autoverkeer.

Busreizigers Centrumplein
Tijdens de werkzaamheden kunnen busreizigers uit de richting Schelfhorst/Vriezenveen/Tubbergen niet rechtstreeks naar het Centrumplein. Deze reizigers kunnen vanaf het busstation bij het NS station het beste met lijn 25 (Aalderinkshoek) het Centrumplein bereiken. Busreizigers die bij het Centrumplein opstappen, worden eerst naar het busstation bij het NS station gebracht en kunnen daar de juiste bus kiezen.

Halen/brengen reizigers NS-station

De tijdelijke parkeerplaatsen voor het halen en brengen van bus- en treinreizigers blijven gehandhaafd bij de parkeergarage JavaPark (Stationsstraat) en aan de westzijde van het station (Parallelweg). Dit wordt door borden aangegeven.

Taxistandplaats

De tijdelijke taxistandplaats is te vinden bij het busstation aan de zijkant van het station / zijde parkeergarage JavaPark.

Archief
Terug naar vorige pagina