Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
30-06-2013  

Culivent 13 een enorm succes

 

ALMELO – De culinaire presentatie van samenwerkende horeca-ondernemers in het Hagenborghpark kan een groot succes worden genoemd. Al vrijdagavond was de opkomst ver boven verwachting en ook zaterdag en zondag prikten bezoekers massaal een vorkje mee. De opstelling met talloze pagodetenten gaf het totaal een een prachtige entourage onder verlichte bomen. Met eigentijdse terrassen presenteerden de deelnemende restaurateurs, traiteurs en wijnhuizen uit de regio onder het motto ‘proeven, eten en beleven’ de nieuwste trends op culinair gebied.
Een deskundige jury verdeelde bovendien diverse Culivent-prijzen. Zo behaalde De Smaak van Nielz een eerste prijs, kreeg Kampkuiper de Gastvrijheid Prijs en wist het Theaterhotel de Entourage Prijs binnen te halen. Restaurant Tibbe werd het origineelst bevonden en sleepte ook nog de Bolletje Prijs in de wacht evenals Kampkuiper.
Mede-organisator Jaap Besteman van Westerhuis Horeca Supplier: “Het was pico-bello, de presentatie bijzonder fraai en de opkomst was groots. De Kids-Kitchen was enorm populair. Kortom Culivent 14 staat op de agenda.”

Fotoreportage: Coen Mulder

Fotoreportage (32 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina