Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
28-03-2013  

Pas ook eens een politiepet !


Dit 'blauwe pakje' wordt het nog niet, deze behoort pas in 2014 tot het straatbeeld
 

ALMELO – Onder de titel ‘Burgers in Blauw in Almelo’ kunnen Almelose burgers binnenkort een dag meelopen met agenten om kennis te maken met het dagelijkse werk van een politieman of politievrouw.
Ongevallen, inbraken, diefstal, bemiddeling bij ruzie; noem het maar op, al dat soort zaken maken politiemensen mee en u misschien ook. Meelopen met de wijkagent, surveillancelopen in de binnenstad, een verkeerscontrole op alcoholgebruik, een snelheidscontrole of simpelweg de gordelcontrole alles passeert de revue.

Wilt u ook eens mee?
U kunt zich via e-mail aanmelden via almelo@twente.politie.nl
Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn en ze moeten in Almelo wonen. Na afloop van uw dienst als 'Burger in Blauw' kan het zijn dat we u vragen of u wilt meewerken aan een interview in een lokaal blad om over uw ervaringen te vertellen. Dit artikel plaatsen wij dan, eventueel met foto, ook op onze internetpagina.

Screening en geheimhouding
Hebt u zich aangemeld? Houd er dan rekening mee dat wij uw persoonsgegevens controleren. Als u een dienst mag meelopen, moet u vooraf een geheimhoudings-verklaring ondertekenen.

Archief
Terug naar vorige pagina