Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
26-03-2013  

Almeloƫrs lopen voor Kans voor een Kind

 

ALMELO, De Almeloërs Nico van den Barg en Jurgen van der Veen gaan op 7 april a.s. meedoen aan de marathon van Parijs. Zij lopen de Marathon van Parijs voor de stichting Kans voor een Kind. Het is voor beide jongens hun eerste hele marathon. Na een aantal halve marathons te hebben gelopen, kiezen ze nu voor de hele marathon in Parijs. Dit willen ze koppelen aan een van de regionale goede doelen. Dit is de Twentse stichting Kans voor een Kind geworden.

Kans voor een Kind laat Kinderwensen uitkomen
De stichting Kans voor een Kind vervult individuele wensen van kinderen uit Twente. Deze kinderen zijn het slachtoffer geworden van een lichamelijke of psychische ziekte. Dan wel sociale of maatschappelijke omstandigheden.
Om de wensen te laten vervullen is er geld nodig. Soms is er aan een kleine bijdrage genoeg en andere wensen vragen meer aandacht. Om deze kinderwensen uit te laten komen willen ze de te lopen 42,2 kilometer graag opdragen aan deze kinderen.

Sponsoring
Om deze actie te steunen is een rekening geopend (62.80.401 T.N.V. Kans voor een Kind Parijs). Er kan een eenmalig vast bedrag gedoneerd worden.
Bedrijven hadden de mogelijkheid om het logo te laten bedrukken op de hardloopshirts. Deze shirts worden gebruikt tijdens de trainingen in Almelo en omgeving en tijdens de marathon. De hoofdsponsor van deze actie is de supermarkt Plus Sturing in Almelo.

Meer informatie over de actie en sponsoring op: www.kvekparijs.nl
 

Archief
Terug naar vorige pagina