Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
23-03-2013  

Veels te koud voor Hollands Weekend

 

ALMELO – De organisatoren ten spijt, het was zaterdag veels te koud voor buitenactiviteiten. Op de voetbalvelden werd wel gevoetbald omdat de winterstop al veel te lang heeft geduurd en het restprogramma in het nauw komt. De voetballers dus wel op de velden, maar aanhang en publiek lekker in de kantine en dat is natuurlijk wel te verwachten met een gevoelstemperatuur van -12 C.
De Paasmarkt van de Boderie in de Harbrinkhoek was al uit voorzorg afgelast maar fotograaf Jan Bril toog naar de binnenstad om te kijken wat er wel op de eerste dag van het Hollands Weekend te beleven viel. Het dweilorkest ‘Loat goan’ deed zijn naam eer aan en was nergens te bekennen evenals de Brookdansers. Wat er wel was, waren twee zwijgende draaiorgels en twee 'draaiers'achter de koffie. Maar tot verrassing van onze fotograaf liepen de mannequins gewoon in zomerse kledij over de ‘catwalk’ bij Yvon Womens Wear, bbbrrrrr!

Dit weekend ook geen Heracles Almelo vanwege de voorrondes van Oranje voor het WK in Brazilië waar de temperaturen wat aangenamer zijn. De redactie blijft zondag thuis maar gaat ’s middags wel even naar de IISPA om te genieten van topvolleybal in de eredivisie dames tussen lijstaanvoerder Sliedrecht en het Almelose Europsed TVT dat derde staat en nog kans heeft op Europees volleybal. Heya Eurosped, Heya Europsped! De aanvang is om 15.00 uur, de entree gratis, dus neem roeptoeters, ratels en fietsbellen mee, om de 'meiden' van coach Jan Berendsen Europa in te helpen!

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (23 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina