Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-03-2013  

Sv DRCĀ“12 huldigt jubilaris Hans Bunskoek


Hans Bunskoek werd gehuldigd voor 50-jarig lidmaatschap
 

ALMELO – Tijdens de bijzondere algemene ledenvergadering van fusieclub Sv DRC 2012 (Sv Rietvogels en DVO’71) werd jubilaris Hans Bunskoek in de bloemen gezet door voorzitter Henriëtte van Limbeek voor zijn 50-jarig lidmaatschap van voorheen Sv Rietvogels. In die jaren was hij o.a. actief als jeugdbestuurder, bestuurslid commerciële zaken en als elftalleider van destijds de hoofdmacht van Sv Rietvogels.

Ook werden de heren Jan Egberink en Harry Kamphuis tot bestuurslid benoemd. Egberink neemt de functie van secretaris op zich en Kamphuis neemt het penningmeesterschap over van collega-bestuurder Katrien Hospers die vanaf nu de leiding op zich neemt van het kantinebeheer. Hospers meldde dat de financiële administratie op orde kon worden overgedragen. Wel werd eerder al aangekondigd dat t.a.v. de contributie-inning een strikt beleid zal worden gevoerd. Bestuurslid Sabine Bosscha neemt naast de jeugdzaken ook de taken op zich van wedstrijdsecretaris.

De aftredende bestuursleden Murat Yalci en Hans Neurink werden door voorzitter Henriëtte van Limbeek in de bloemen gezet en dank toegezwaaid voor hun inzet in vooral de fusieperiode.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina