Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-03-2013  

Meet & Greet Vriendenloterij bij Heracles

 

ALMELO – De winnaars van de Meet & Greet van de Vriendenloterij waren woensdag te gast bij Heracles Almelo. De winnaars bekeken de kracht- en veldtraining van de spelers, kregen een rondleiding door het Polman Stadion en schoten punten bij elkaar in het opblaasdoel. Het hoogtepunt was de gezamenlijke lunch en de groepsfoto aan het eind van de Meet & Greet.
Chris was met 100 punten de winnaar van het puntenschieten en won een gesigneerd shirt. Chris: “Dat had ik totaal niet verwacht! Ik ben stom verbaasd! Ik kan eigenlijk helemaal niet voetballen. Maar het maakt het niet minder leuk om te winnen natuurlijk. Ik vond het een zeer geslaagde dag. Ik ben al enkele jaren een SeizoenClubkaarthouder en heb wel eens de Businessclub bezocht, maar had nog nooit achter de schermen gekeken. Dat vond ik erg interessant en leuk om mee te mogen maken.”

Onder de winnaars ook een echtpaar dat fervent Feijenoord-aanhanger is. Zij kozen voor de ‘Meet & Greet bij Heracles Almelo, omdat de club hen ook bijzonder aanspreekt en omdat het bovendien leuk is om ook bij een andere club eens achter de schermen te kijken.

Ook Henk Jans is één van de winnaars van de Vriendenloterij en hij genoot volop! Henk: “Ik was vaker naar een paar wedstrijden komen kijken van Heracles Almelo. Ik houd van de familiaire cultuur die de club uitstraalt. Toch zag ik er in het begin tegenop. Dat komt omdat bij mij een tijdje geleden leukemie is geconstateerd. Hierdoor kost het voor mij alleen al een hoop energie om hier naartoe te rijden. Ondanks mijn ziekte wil ik nog zoveel mogelijk uit mijn leven halen en van elke dag genieten. Vanaf het begin vond ik het één groot feest. Vooral de rondleiding door het stadion was interessant om te zien. Tijdens de lunch hadden we de mogelijkheid om met de spelers te praten. Het is mooi om te zien dat ook écht tijd voor je nemen. Op het eind zie je dan enkele spelers op het veld liggen en praten met een klein kindje. Ik vind zoiets erg mooi om te zien. Het gaat er zo gemoedelijk aan toe. Uit zo’n dag put ik heel veel energie! Ik heb genoten.”

Fotoreportage (15 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina