Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
23-12-2012  

Veilingstop artikelen topsporters voor 3FM SR


Wyomi Masela in actie. Door een blessure liep ze net de Olympische Spelen van Londen mis.

Zij biedt o.a. een turnclinic aan voor bijvoorbeeld turn- en gymnastiekverenigingen. Dat doet ook toptrainer Kelly Koets.

Voor voetbalclubs is de clinic van Heracles Almelo keeper Brian van Loo interessant en wie lekker eens als passagier in een rallyauto wil zitten geven wij de tip voor het VIP arrangement van WK rallycoureur Dennis Kuipers.

Hiernaast de lijst aangeboden artikelen en het laatste bod van dit moment. >>>
 

ALMELO – De veiling van artikelen die beschikbaar zijn gesteld door topsporters ten bate van 3FM Serious Request wordt met één dag verlengd. De sluitingstijd is nu zondag 23 december om 18.00 uur, dat heeft initiatiefneemster internationaal topturnster Wyomi Masela en haar actieteam besloten. Vorige week zondag werd al een dag vol activiteiten georganiseerd in de topsporthal IISPA, maar de biedingen op de door de sporters beschikbaar gestelde vergoedingen zijn nog niet van dien aard dat hierover gejuicht kan worden. Om iedereen nogmaals de kans te bieden om een van de unieke artikelen te bemachtigen, wordt de veiling dus met één dag verlengd, waarna de gezamenlijke opbrengst van de actiedag in de IISPA en de veiling door Wyomi en haar team wordt overhandigd in het Glazen Huis te Enschede.

De sluitingstijd is aangepast!! De veiling is geeindigd op 23 december 18:00 uur.

Klik hier en kijk naar de totale eindopbrengst inclusief de activiteitendag in de IISPA!

Archief
Terug naar vorige pagina