Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
15-12-2012  

Een etmaal hongeren levert 3FM 16.000 euro op

 

ALMELO – Zo’n 200 leerlingen van CSG Noordik (Noordikslaan) hielden in het Indiëcomplex een 24-uurs ‘hongerdag’ voor de 3FM actie Serious Request. In die 24 uur werd radio gemaakt samen met AA FM, konden spelletjes worden gedaan en bestond er gelegenheid om kunst te produceren voor de verkoop. Alleen die verkoop bracht al 6348,30 euro op.
Wethouder Mieke Kuik toonde vrijdag al haar belangstelling en talloze ouders en vrienden en belangstellenden kwamen eveneens een kijkje nemen. Ook trad de groep Gin Dutch met veel succes op.
Al met al werd inclusief sponsoring een recordbedrag van 16.000 euro ingezameld en daarmee voert de locatie Noordikslaan van CSG ’t Noordik landelijk de ranglijst aan op de website van Serious Request.
De Noordik-vestiging Vriezenveen bracht ook nog eens 7.000 euro bij elkaar met diverse acties en daar komen straks de vestigingen van Renneslaan en Vroomshoop nog eens bij.

Fotoreportage van vrijdag en zaterdag: Jan Bril

De Compaan danst voor Serious Request

Op woensdag 19 december geven de leerlingen uit de groepen 1 tot en met 8 van basisschool De Compaan een dansshow in het Polman Stadion voor ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden. De opbrengst van deze show komt ten goede aan Serious Request.

Om 11.30 uur starten de leerlingen van de groepen 1 en 2. Aansluitend geven de leerlingen uit de groepen 3, 4 en 5 een optreden. De zesde-, zevende- en achtsteklassers sluiten deze dansshow. De poorten 2 en 3 van het Polman Stadion (welke Heracles Almelo om niet ter beschikking stelt) zijn vanaf 11.15 uur geopend. Hier kunnen de bezoekers een vrije gift achterlaten, welke totaal ten goede komt aan Serious Request.

Fotoreportage (75 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina